helvetes jävla nationella skit!

vi har ju svenska nationella a-delen nu på torsdag, alltså den muntliga för dom som är efterblivna, nä skoja bara med er men iaf, jag får seriösa utbrott på skiten, jag vet inte vad jag ska skriva om, det finns inget att skriva om, det suger hästballe...
Dessutom hatar min lärare mig och är allmänt ful så hon kommer säkert ge mig ig- på skiten...

men men funderar starkt på att dra till maxi.. där finns det bra grejor;)

men men orkar inte skriva mera.. börjar skriva blogg igen lite sakta men säkert(:







PUSS/JEnte

Im back on track!

Jag har haft ett ganska långt uppehåll för jag känner att jag har inte riktigt haft tid för bloggandet, jag har valt vänner och skolan före om jag ska vara ärlig.
Det har hänt en hel del saker sen jag bloggade sist.
Orkar inte ta upp allt just nu, klockan är liksom kvart i 12 och jag har skola imorgon så jag lär ju vara uppe hela natten om jag ska blogga om allt(:

Jag hat egentligen inte så himla mycket att säga, tänker mycket men får inte ut allt på det sättet som jag skulle vilja få ut det.. men men det blir lätt så ibland:)

Idag så har jag inte alls gjort mycket, har mest typ tagit det lugnt! gick en lång prommenad med hundrarna så jag har skavsår under fötterna^^ fråga mig inte hur jag lyckas, men jag lyckas med saker som ingen annan lyckas med;)

usch! Just nu sitter jag och dricker VARM cola då menar jag verkligen varm! hade tydligen ställt flaskan precis vid fläkten^^ smidigt ^^ nää det tycker jag inte

Men men nu orkar jag inte skriva mera, ska försöka skriva lite imorgon KRAM!


RSS 2.0