-

jag är sur.. riktigt jävla sur
ÅHHHHH...

-__-

va faan :/ jag vaknade klockan 3 idag det är fan skadligt, och alldeles försent:/ tycker inte om det:(
 jag hittade inget speciellt på H&M igår så det blev bara ett linne sen en handkräm.

dagens köp idag blir nog amercian pizza tror jag sen cola och massa annat små saker(:

pizzan blir nog dagens mat oxå:)

nej nu ska jag göra i ordning mig lite så att Stina och jag kan mötas där vid american (:

puss hej

xD

hejhej(:
just nu sitter jag hemma hemma hos Andreas inte hos hans pappa längre, sköönt jag är i eskilstuna igen(:
Jag var tvungen att gå upp halv 9 idag-__- skjut mig ja tack. det är alldeles för tidigt för mig och dessutom är jag så morgontrött så att det går över i damp, så den personen som är i min närhet och gör minsta lilla felet kan få en käftsmäll, nej så illa är det inte men jag är jätte sur och dampar på allt och alla(: typ som idag så var jag skit sur på Andreas för att han inte väntade på mig när han gick ut ur rummet:P men jag visade det aldrig förengångskull:P

Precis innan jag vi skulle åka skulle jag ringa och väcka Stina (: det gick bra och vi kom överens med att jag skulle ringa när jag kom hem till Andreas för att jag skulle in i duschen, mitt hår såg seriöst ut som smör.. blähh.. men iaf sen när jag ringde så skulle hon gå upp visst sure tänkte jag så jag sprang in i duschen osv, sen när jag var klar smsade jag henne om hon var vaken så fick jag ett sms av henne att hon vaknade precis:P höhö tror att hon är lite trött om jag ska vara ärlig:D

Det som händer idag är att jag ska ner till stan för att jag ska kolla på H&M om jag hittar något sen så måste jag ner till laboro för att jag har tappat min fucking kula till navelpiercingen-__- Jeente goes sur(: Sen måste jag hinna ner till banken för att jag måste fixa internet dosa till mitt kort, jag har ju fyllt 18 nu så jag måste ju fixa allt själv, lite surt-__- visst mamma erbjöd sig att hjälpa mig men jag orkar inte vänta på att dom ska komma hem från stugan -__- Det lär ju ta typ 10 år innan dom gör det. jaja efter vi har gjort våra ärenden på stan så ska vi antagligen hem till Bobbin och spela Mario och käka Ben & Jerry glass med kakdeg:P Me like;)

Btw jag ringde mamma och frågade om datorn hon sa att den brukar bli varm men så varm är jag tveksam på-.- visst jag brukar vara väldigt duktig på att överanstränga en dator men så varm? nej.. visst jag höll på att bränna upp min gamla dator men det är en annan sak, jag hade råkat ha ett dun täcke för fläckten så den blev så varm så att den stängde av sig och efter det så stängde den alltid av sig när den blev för varm-__- så min pappa öppnade den och hittade massa damm i den usch-__-äckligt.



Ensak hatar jag...
Det är när folk som inte är så kända som dom tror att dom är speciellt nät dom skryter om det, det är så omoget och onödigt, det får en att bara hata en och tycka illa om en. förstår inte människor det? Om jag någonsin skulle bli käns skulle jag aldrig gå ut och säga att alla gillar för mig för att jag är känd, det är så jävla onödigt och slöseri på tid på sådanna människor, jag förstår mig inte riktigt på sådanna, inte för att jag skulle vilja vara känd för jag tycker om mitt liv som det är, jag vill ha livet att leva normalt att folk inte springer och kollar och pekar och frågar efter en autograf, jag skulle aldrig klara av det, skulle nog dampa på varenda människa och fråga varför dom inte skulle kunna lämna mig i fred. en gång känd är alltid känd..Man kommer inte ut därifrån det är som en ondcirkel som jag har fattat.  men men nog med tal om hur dumma kändisar kan vara (:

Ska ringa Stina och se om hon är klar sen blir det att vandra ner till stan(: bye bye <333

tjenare(:

jaja nu sitter jag här igen (:
har skit tråkigt btw.. Andreas sitter och spelar wii (zelda) hatar bobbin för att det var han som fick honom att börja spela Zelda igen -___- nej  nu ska jag inte vara sådär Bobbin är jätte trevlig(:
jag gick upp halv 2 i dag känns som att man sover bort dagarna på sommarlovet, men tanke på att man är uppe och ute sen så gör man egentligen inte det, men men..

idag så ska jag inte göra speciellt mkt ska väl äta spela wii, kolla film sen så ska jag väl sova oxå.. finns typ inge annat som man kan göra, men kommer ju hem imorgon som tur är(: visst det är jätte skönt att komma bort från eskilstuna osv men ändå så vill man hem till sina vänner som är kvar där, jag blir alltid så himla rastlös när jag inte gör något, jag kan aldrig ha en dag som jag sitter still och inte gör något som helst, det är fan synd..

imorgon så ska jag gå på stan med stina och då ska jag köpa upp mitt presentkort på H&M och sen ska vi köpa Ben & Jerry glass men kakdeg(: massa gott längtar som in åt helvete (:

Jag har faktiskt tänkt på en sak..
Varför ändrar man sig med olika slasg personer man är med? ska inte en vän kunna acceptera en hur man än är?
En riktig vän ska kunna se de bra och de dåliga sidorna men om man gör ngt som vännen inte tycker om så tycker man inte om den personen? Det är fel. Det är helt fel, visst alla gör misstag och det är ju förståeligt, men att man ska hata den personen efter det, jaja tur att jag inte är sånn iaf, sånna människor förstår jag mig inte på. jag är alltid samma gamla jente oavsätt vilka jag är med, tycker de inte om mig för det så behöver de inte tycka om mig jag tänker inte ändra mig för några. Man ska tycka om någon för den man är inte för någon man borde vara.

jag blev skit sur i natt för att jag inte hittade min t-shirt/klänning när jag skulle gå till soffan och lägga mig med ante när han satt och spelade, jag letade överallt men hittade fan inte den golvet,taket,skåpet sängen och genom alla kläder, men så fort jag vaknade och kollade i sängen så låg den där, lite skumt men men den låg ju iaf där som tur var(:

Det är något konstigt med min dator den har blivit skit varm på den senaste tiden, den är verkligen glo het, en dator ska verkligen inte vara så varm så jag får försöka få kontakt med min mamma och se vad hon har att säga.. Hon kan ju mera om den datorn än vad jag kan men en dator ska verkligen inte vara så varm tror jag inte.

men men nu orkar jag inte skriva mera, ska nog göra ngt annat tror jag pusshej <3

hejsan(:

Ja du nu är man 18år då(:
det är egentligen ingen skillnad förutom att jag får köpa cigg och gå ut på krogen(:
jag har inte ens varit ute på krogen en tanke på att jag var sjuk när jag fyllde år(: sen hade jag inte ork till det, jag tycker inte att krogen är ngt speciellt stort egentligen, det kommer väl senare någon gång(:

Natten mellan den19/20 juli blev Stinas moppe snodd-__- är det någon som har sett den?
den är vit och har huligan tutor och en tom noss tub på sidan, ifall ngn ser den så kan ni ju höra av er till mig.

just nu så sitter jag hemma hos Andreas pappa, det är inte så speciellt kul för att dom sitter och spelar på wii medan jag sitter här och har skit tråkigt -__- jaja jag har ju min dator med mig så jag dör ju inte men det skulle ju vara kul om man kunde hitta på ngt annat oxå(: Det är ju inte så speciellt kul att leva framför datorn i 2 dagar-__-.

fick därremot pressent av Antes pappa Daniel och hans flickvän Ellen, jag fick pressentkort på HM men jag har ingen aning om hur mkt det är på för det står inte det och de har inte skrivit dit det heller(: och jag vågar inte fråga hur mycket det är på för att det är oförskämt eller hur det stavas(:

Jag är skit trött och seg idag, har  skit ont i min nacke och min rygg som vanligt egentligen då):

usch det känns som om att skolan börjar snart nu usch jag vill verkligen inte det,  vill ha lov föralltid, det skulle sitta bra (:

alltså min lille bror är världens trögaste människa på msn.. jag sa till honom att han skulle säga till min mamma att jag är hos Andreas pappa sen fick jag aldrig ngt svar så jag frågade om han hade sagt det och då skrev han ja och då frågade jag vad hon sa då, då fick jag till svar ja...-__- fan vad trög han är blir så irriterad på honom, han behöver fan ingen dator när han ska vara så trög-__-

men iaf nu så ska jag sluta att skriva jag börjar bli trött i mina fingarar sen så ska jag snart gå ut och röka-__- har skit tråkigt funderar på att ta tåget hem(: det skulle jag tycka om :D saknar min vän Stina..(: <3


tjulululu(:

hejhej (:
 Nu sitter jag vid min nya dator som jag har fått av mamma och Magnus i födelsedags present(: lite skönt faktiskt slippa den gamla skiten(: fick även kläder från gina, en ny dvd spelare och 1600kr(:  och mobilen fick jag ju av min pappa  dock(:  men men har vart en bra för tidigt fördelsadag iaf, fyller ju inte förens på måndag då men det är ju sak samma(:
 
jag är sjuk´och det är förjävligt jag kankse har bihålsinflamation oxå känns lite ovärt och värdelöst nu på sommaren(:

imorgon så ska jag ner till stan med stina vi ska shoppa(: men jag lär ju inte hitta ngt som vanligt så fdet blir nog det vanliga att  vi åker hem till bobbin och käkar ben and jerry glass(:  är jävligt trött nu så jag ska strax sova(:

fatta att jag är snart 18 bast jaja  tiden flyger iväg när man inte vet om det men men nu ska jag ta och sova medan jag kan (: hundarna lär ju väcka mig i morgon bitti sen så ska jag hem i rätt tid tanke på att vi ska ner på stan, btw är i stugan och firade mig där, kom på att jag glömde skriva det:P

puss hej och godnatt <3

Norge

jag ær som sagt i norge nu har inte hunnit att skriva blogg har vart lite upptagen tanke på att det kom så hastigt med att jag skulle åka.
jag vill hem det ær ett helvete hær dom gick och la sig halv 10 igår och 10 idag :O mænniskor lægger sig inte så tidigt ens.

jag har fått en del nya saker dock men jag vil hem. jag saknar  mina næra och kæra så att det gør ont, och det værsta av allt ær att det kænns som att alla liksom skiter i mig nær jag ær i norge ingen bryr sig liksom. vet inte varfør det kænns så men det ær væl før att jag inte kan ha kontakt på samma sætt som jag kan h nær jag ær hemma.

Det ær bara en vecka kvar ca sen så fyller jag 18år. då kan jag gøra precis allt som jag kænner før, jag kan gå ut på krogen och allt och få vara dær lagligt. jag kan køpa ut cigg,snus,øl och cider dock så ær det en vældigt lite alkohol i da men jag kan køpa det:P
jag får underhålls bidraget helt sjælv utan att  min mamma ska ha hela, stuidebidraget kommer in på mitt konto.
Dock det negativa ær ju att jag får betala massa mediciner och lækarbesøk sjælv tanke på att jag får studiebidraget men hur ofta blir jag sjuk så att jag behøver medicin? okej nær jag hade fel på magen och nær hunden bet mig men det ær en annan sak.
Det kænns som om allt komer kænnas så mkt bættre nær jag fyller 18år. ingen aning om varfør men det ær positivt iaf(:

Min lillasyster Ramona, visst hon ær søt och tycker om mig jætte mkt men problemet ær att hon ser ut som en kille-__-  Hon ær ju lik min far men det var ju jag oxå nær jag var liten men hon ser verkligen ut som en kille hade hon inte haft rosa tjejklæder på sig så hade jag fan trott att det var en kille inte før att øverdriva nu men det ær sant.
Pappa och Siri (hans fru) ta henne i førsta hand oxå, visst jag førstår det tanke på att hon ær liten men det fins faktiskt  grænser. visa saker kan dom oxå gøra før mig tycker jag men men.

Imorgon åker jag iaf hem længtar som faan ser dock inte fm emot tågresan. Tanke på att min pappa har tandlækartid så kan dom inte skjutsa mig till storlien så jag får ta tåget och sitta på stationen från klockan 10 till 13.25 och inte gøra något alls, tråkigt ? som faan. fattar egentligen inte varfør dom bara inte skulle kunna skjutsa mig så jævla jobbigt kan det inte vara.. eller tænker dom på min stackars lillasyster som inte kan åka bil før længe? Det som inte vet ær att det æ bra før barn at åka bil.. før då lær dom sig tidigare att inte bli åksjuka osv.. men men nu orkar jag inte skriva mera ska nog dra och sova om ett litet tag oxå godnatt <3


hello(:

jag har  fixat en ny blogg nu igen, tog delvis bort min andra och den kommer inte kunna användas mera(:
jag tänkte att jag skulle få en bättre start på att skriva ner saker och skriva ner vad som händer på mina dagar(:

Idag så gick jag upphalv 11 ca (skjut mig) för att jag måste fixa något slags bevis på att jag går på rinmans gymnasiumet, ganska surt, för alla är på semester och får jag  inte tag på någon där så kan jag inte få mitt underhållsbidrag från pappa :/

på Fredag ska jag oxå till honom (: jag ska stanna där 3 dagar känns lite ovärt men jag kommer ju få pengar och kläder så varför inte (: man tackar ju aldrig nej till nya kläder(: nej nu ska jag lägga mig och sova igen för mamma sa att hon skulle fixa resten med skolan godnatt <33

RSS 2.0