Hello!

Just nu gör jag inte alls så mycket, men jag har gjort as mycket idag, eller mycket och mycket men iaf, jag har vaknat,städat på rumet(som behövdes), vart ute med hundarna sen nu så ska jag snart ner på stan och fika med Stina, myysigt(: Sen senare ikväll så ska jag träffa jojo KUL:D Träffade även madde igår och det var myyysigt:P

Jag väntar på mamma och magnus på att dom ska komma hem(: Dom är fett sega, det är så jävla tråkigt att passa min bror -__- blähhh.. Jag vill hem till min mormor igen egentligen :/ men men jag har mitt liv här(:

Idag så ska jag dricka SVENSK cola, fy fan vad gott ser redan fram emot det:O fy fan har druckit norsk cola blääh det är fan stor skillnad på det:O samma sak mjölken, den norksa möjlken är skit äcklig! Fy fan!

JAja nu orkar ajg inte skriva mera, skriver mera sen när jag kommit hem eller nätr jag träffat Jojo:D Puss <3

borta bra med hemma bäst!

Nu är jag hemma, sköötn men saknar min släkt i norge dock, hmm får se vad man får inte på imorgon förmiddag, händer väl ngt skoj hoppas jag (: orkar inte skriva mer ska sova klockan är fan 03:20 godnat<33

hmm.

Lite tråkigt är det faktiskt att man ska åka hem idag:/  men men det ska ändå bli skönt tycker jag, Ska iaf träffa Madde idag på kvällen! det ser jag fram emot iaf..
Har fått veta lite tråkiga saker som jag blir lite smått ledsen av när jag tänker på det, inget som man märker av sådär men som man ser liksom, vill inte säga det på bloggen för det angår mig och min familj som inte folk behöver veta, men men

jaja nu ska jag vara positiv, inte negativ.. Kom på en sak :O jag har inte tagit mina p-piller en enda dag när jag vart här i norge:O Oups^^ haha jaja jag knullar ju inte runt så jag lider ju inte av det sådär:P haha  men men

Det är ca en timma kavr tills vi åker så nu ska jag packa  det sista och det gäller även datorn, så kommer inte skriva mera blogg innan jag åker, kankse om jag går in på internet på mobilen om vi stannar på ett ställe som har trådlöst internet, har inte så mycket lust och slösa ännu mer pengar på mobilen som jag redan gjort, har slösat mer än 75kr på några dagar så det känns inte sådär jätte bra om jag ska vara ärlig!

Men men vi får väl se hur jag gör, brukar som oftast bara sova i bilen oxå!

Jaja, orkar inte skriva mer, eller orkar och orkar jag hinner inte:O  aja byee <3

Wanna be kissie?

Jag fick en kommentar för några dagar sen om jag var Wannabe kisse? Nej tack! jag har inget emot människan men jag är ABSOLUT inte Wannabe henne eller någon annan! Det jag skriver och gör i min blogg är mina egna saker och åsikter, Om jag gillar att ha blondt hår och färgen rosa låt mig göra det, jag är väl en människa med egna åsikter jag med, Förra året gillade jag fortfarande rosa men jag hade rött hår, Var jag wannabe henne då med eller?

Bara för att man har samma åsikter eller tycker likadant så är man ingen jävla wannabe, jag är en Vanlig människa  som du som skrev detta! Och vara anonym? Höhö vågar du inte stå för det eller(:?

Jag inte åt mig så att jag blir ledsen eller något men jag blir bara så jävla irriterad, jag är mig själv ingen annan, varför försöka härma när man är en speciell person när man är sig själv? ingen är den andre lik eller hur säger man? Och det som jag oxå blev Irriterad på var att  DU var anonym? Va fan Feg eller vad? My god! Istället för att "se" andras fel så borde du "se" dina egna först!

Btw, Jag är varken sönder solad, med 7000kg smink på mig och jag har inte Silkon i mina läppar, My lips are real, b*tch!



                             

Hmm Nej nu ska jag inte vara en sådan bitch men men det ÄR ju bara sanningen!
Jaja nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok eller något(:

Godnatt (: <3

Jeanette Almlie!

Just nu gör jag itne alls mkt ska strax springa på toaletten och sedan lägga mig!
Min mormor sa att vi kommer hem senast 10 imorgon kväll för att min morbror kör som en galning!
Det tycker vi om!
Jag ska iaf träffa Madde i morgon kväll det är ett måste, tanke på att jag måste sättas in på psyket snart för att jag har inte träffat någon för att kunna snacka skit med, visst kan snacka skit med min mormor men det är inte riktigt helt samma sak om man säger så:P haha.
Nej men seriöst jag håller på att bli galen för att jag inte kan berätta massa saker och att man håller på och bli galen(:

Vi åker iaf senast 17:00  men jag skulle chansa på att vi åker runt 16:00 men jag är tänker inte säga att vi gör det för då kan det bli fel men åker vi runt 16:00 så är jag kankse framme vid 21:00 imorgon, och då ska jag säga hej och krama min mamma och Magnus och springa ut för att känna mig fri som en fågel(: Känner mig ganska inlåst här inne(:

Just ja, har glömt att sagt det här men jag fick jobbet på friskis och svettis, så nu ska jag och jojo börja med hårdträningar ;) haha nej nej kankse inte så hårda men  vi ska börja träna(: sköönt  då blir jag av med min "lilla" bull mage som jag har fått nu på senare tid, har fan aldrig haft en sådan mage förut men jag får skylle mig själv, det är jag som äter massa onyttigt och dricker massa cola, som inte heller är så nyttigt!

Jag längtar som fan till Lördag, det är då det är halloween festen som ni redan vet om (: Ska någon av er på någon halloween fest(:? Isåfall vad ska ni vara för något(:?

Som ni redan vet så ska jag vara vampyr(: jag kommer vara den snyggaste vampyren där ;) Men det var ju ingen överraskning för det är ju faktiskt mig;)

Fy fan jag har blivit så jävla dryg och elak när jag vart här i norge;O Drygar ju alltid med min morfar så då blir jag som oftast ddet mot andra med, men folk brukar ju kommentera det så då brukar jag bli snälla jag igen;).

MEn men nu orkar jag inte skriva mera PUSS!

Hiss och Diss!

Det här är Dagens hiss och diss lista!




 Att Jag ska hem imorgon!
Att det har vart kul men ändå tråkigt här!
All underbara grejer som jag fått
Att det blir halloween fest ihelgen!
haha (disney channel)




Att mormor och morfar bor i norge
Att jag har fått en allergisk reaktion i ansiktet-__-
Den långa bilresan imorgon
Att Lovet snart är över
Att Jag ska åka härifrån :/


Jag evt att jag låter en aningen knäpp när jag säger att jag vill hem och i andra sekunden stanna, men jag vet inte riktigt vad jag vill för jag trivs här men jag vill ändå hem och vara med vänner och ja leva livet och det kan jag inte göra här, det jag kan göra här är att jag verkligen kan slappna av och varva ner all stress och liksom känna att jag kan ta det lugnt!  jaja nu förstår ni iaf, jag är inte så knäpp som ni tror att jag är (: höhö :D

Hejsan!

Jag ska hem imorgon som ni säkert redan hört! jag vet inte riktigt när jag kommer hem men sent blir det iaf! kanske inte så jätte sen tmen iaf :P

Jag gör en hiss och diss lista senare.. Idag har jag inte alls gjort mkt, har inte ens vart ute en snabbis ens.. hmm kul liv typ, men men imorgon kär jag ju vara ute ett litet tag iaf(: men men nu orkar jag inte skriva mera, jag är trött och så nu hejdå:P


MY GOD:(

Mitt hår är förstört! Visst det är ljust men jag kan DRA av det, så jävla slitet är det! lär ju få sova med hårinpackning resten av mitt liv:/ Att jag ALDRIG lär mig jag förstår inte vad är mitt jävla problem!

Jaja skriver sen efter navy cis! FAN!!!!

Hej!

Nu sitter jag med en hårfärg i håret igen, min mormor tycker inte att en del av mitt hår ska vara gult haha men det kommer fortfarande vara gult tror jag för det gula är skit svårt att få bort:P det blir att tvätta håret med massa silver shampoo sedan massa jävla inpackning för nu lär ju inte mitt hår må så himla bra nu efter allt det här;/ men men sånt händer.. med håret, det har ju vart i värre skick förut så ^^ Haha lär ju inte få platta det på ett tag heller, men jag plattar det annars när jag bara ska på fest eller vill vara extra fin(:

Men men kom på att jag glömde ta tiden på när jag satte i hårfärgen men men :P Jag ser ju oftast på håret när det skulle behöva tvättas ur,  och man känner ju på det oxå, så egentligen fattar jag itne varför man ska ta tid, okej det finns ju idioter som inte fattar det där med att känna och se på håret när man ska tvätta ur det, men men ..

Sitter och snackar med min mamma på msn också, Saknar henne ganska mkt, saknar min säng oxå:/  men men det är 2 näter kvar att sova här, så det är inte så hemskt, känns lite sorligt bara att man är så ensam på något sätt, kan inte förklara det men jobbigt är det iaf. Jag kommer hem på natten på torsdagen:/ lite jobbigt är det iaf.. vill ju egentligen komma hem i rätt tid och så, det känns som om att jag vart borta typ 2 veckor:/ nu ska jag inte vara här på ett till år typ, nej så illa ska det inte vara men ska inte åka hit på ett bra tag iaf..

Orkar inte skriva en hiss och diss lista nu gör det senare ikväll eller imorgon!

Tänkte avsluta nu och dra och skölja håret strax men vi hörs puss(: <3

Hej!

Bloggen var lite knäpp igår, man kunde inte logga in eller kommentera:/ men men jag var ändå ganska trött igår så jag la mig runt 1 och somnade runt 2 så jag la mig ganska tidigt, eller väldigt tidigt var det.
Jag gick upp nu för ett litet tag sedan, för att Tobias mobil ringde och väckte mig-__- nej jag var inte glad då haha.

Det som blev hem köpt igår var ju skorna, hårfärgen och mascaran som ni redan vet, sedan så blev det rengöringskräm, fondation och så någon body lotion som luktade jätte gott!

När jag kommer hem till Eskilstuna ska jag köpa mig min kjol som jag vill ha (:

Det blir ju halloween fest nu i helgen och jag ska vara en vampyr, hade jag tänkt:P jag ska vara svart sotad runt ögonen, svarta kjolen som jag ska köpa ska på sedan ett svart linne  och sen mina nya skor:P  måste köpa ett par svarta strumpbyxor igen också för att sist jag köpte ett par gick dom sönder:( Mina fötter var inte alls vana med att gå i klackskor så jag tog av mig skorna och gick barbota-__- smart idiot typ.

Men men, det som händer idag iaf vet jag inte än, det jag vet är att jag ska hem till min morbror och hans flickvän och käka våfflor, hmm, tror jag vill hem nu och träffa mina vänner.. börjar typ och planera vad jag ska göra och vad som ska hända ochh allt, det brukar jag ALDRIG göra jag tar alltid dagen som den kommmer.. men men  nu orkar jag inte skriva mera skriver mera sen  hade jag tänkt!

Iaf detta är en bild på mina nya skor



Råkade prinat så att musen syns men jag bryr mig inte.. höhö  ajja ses senare(: Puss <3

Hejsan!

Nu är jag hemma från det där hud partyt och det blev en hel dek nya grejer där óxå skriver mera om det sen

Skriver sen vad jag har köpt Puss <3

Hej!

Det som jag fick med mig hem från stan var en Mascara som kostade 250kr tror jag den gick på, Skor från din sko som kostade 449kr och en hårfärg som gick på 150kr.. men men inte så jätte farligt, och jag betalade inte ett öre sjölv(: ibland är det skönt att gå på stan med sin mormor som är jätte snäll och helt underbar,

Men men snart så ska jag färga håret sedan så ska jag på det där partyt(:

Skriver sen efter det, Jag är GRYMT trött idag fy fan :/ jaja see u laters aligators...

Yeah!

Hmm det kanske blir hudparty idag oxå!
Typ att man lär sig att rensa huden rätt och man kan köpa massa krämer som är bra och allt!
Men men  tänkte bara säga detta! Puss


                                        

fortfarande trött!

Dagens planer ser ut såhär:

Vakna till
Sminka mig
Vänta på att bli hämtad
Gå på stan och shoppa.
Komma hem
Äta middag
Blogga
Färga håret
Kolla tv
Blogga
Fixa mig för sängen
Sova

Såhär ser dagens planer ut iaf, det kan bli ändringar det vet man aldrig.

Just nu sitter jag i min pyjamas och är skit trött och skit sur för jag har vaknat på fel sida av sängen, hade jag fått hade jag gärna legat och sovit ett bra tag till.
Ont i magen har jag också!
Fan hittar jag inget annat att klaga på oxå? det känns som om att jag klagar på allt och alla! känns lite väl attentionhoe om jag ska vara ärlig.

Men men nu ska jag sminka mig!
Puss/ Jente


blähh-__-

Hmm jag är grymt trött, har knappt sovit något alls i natt jag lär ju somna skit tidigt idag då, jaja bättre för mig då(: 
DEt som är ett måste att köpa idag är hårfärg, kjol och skor. hittar jag inte någon kjol eller skor så skulle jag ju kunna köpa det i sverige, men om min mormor payar så är det ännu bättre för då kan jag köpa det i norge med(:

Jag har lagt in 1000kr på mitt spar konto, så vi får se hur länge jag kommer kunna ha dom där,
Men men nu ska jag äta frukost sen så händer det väl något annat! Skriver senare idag Puss<3

godnatt(:

Godnatt bloggen och alla läsare, jag hade tänkt att jag skulle sova nu, ska ju upp vid 9 imorgon bitti för att jag ska ner på stan, blähh-__- jaja får väl shoppa lite då iaf(: kanske bloggar lite innan jag vi åker imorgon det beror helt på hur trött jag är men men godnatt och SOV gott:D<3

Saknar
Alltså att du ska vara en sådan idiot!
Jag blir galen på dig vet du det? Du var som en bror för mig om inte närmare och sedan så sviker du mig IGEN?!? Att du inte lärde dig från första gången redan, även JAG Jeanette Sivertsen Almlie har känslor, även jag får ett stopp, jag ville innerst inne inte säga att du var död för mig, men vad skulle jag göra? Jag kan inte låta folk gång på gång gå runt och FÅ svika mig, jag är en annan människa nu till skillnad från förut, Jag har både självförtroende och en annan attityd.

Jag tänker faktiskt på dig ganska ofta och jag vet att du inte heller mår så himla bra, jag vill hjälpa dig min kära lilla A men jag vet inte hur, du släppte in mig och jag släppte in dig men så fort du kom nära kärnan så vet jag inte vad du håller på med, Om du skulle få för dig att läsa detta så är inte detta ett förlåt om du trodde det, För det är faktiskt inte jag som ska be om ursäkt! Denna gången är det DU!

Tänkte iaf att du ska veta att jag står bakom dig fortfarande, och jag tycker det är synd att allt sket sig för att du säger massa skit!

Jag vet jag har inte tagit upp detta på min blogg tidigare men jag har inte tyckt att jag har behövt det, men just nu när jag sitter här själv och tänker så blir det ganska mycket och då behövde jag skriva av mig lite grann känner jag. skönt känns det nu iaf, och jag vet en sak till jag är väldigt förlåtande men det tar tid innan, jag snackar med någon människa igen när vi har bråkat, det är ett sätt att bearbeta vad som hänt och tänka igenom det och liksom ta steg för steg och se vems felet var och massa sånt!

Ja ja nu ska jag iaf inte skriva mera på detta inlägg! PUSS

W00t?


Vart i helvete är denna värld påväg egentligen?
En tjej på 20 år blir våldtagen av 3 killar? dessutom runt 21:00-21:30
Hur jävla normalt är det? Alltså jag förstår mig inte på dagens samhälle helt ärligt!
Visst jag kan inte komma och påstå att jag själv är så himla normal, men det finns fan gränser!
Fy fan, alltså jag vet inte riktigt hur jag ska få ner mina känslor riktigt.
Att 3 killar ens tänker tanken på att gå på en tjej :S det är sick, jag blir äcklad av det..
Tjejer ska kunna ha ett privatliv,  Visst vi tjejer är mycket klenare och svagare i vissa fall, men det betyder inte att man ska ge sig på någon tjej bara för att man är kåt eller för att man tänder på en våldtäckt eller något liknande och hade det vart en tjej som var stark och skulle klara av att försvara sig, så skulle hon inte ah en chans ändå tanke på att det var 3 mot 1, Jag kan säga som jag själv tror om mig själv, jag har ju gått i judo och gjort ganska lagom bra ifrån mig, och en normal kille skulle jag nog klara av men inte mer än så allt sitter ju i ryggmärgen men jag som tjej är ju svagare..

Jaja hoppas den där tjejen inte mår dåligt resten av sitt liv nu iaf.. Good luck


/Jente

Hmm segt..

Det är ganska segt här i norge om jag ska vara ärlig..
Vill hem nu har faktiskt vilat ut mig.. Nu börjar det bli tråkigt.. :(
Jag saknar mina vänner, och min mamma..
Men men sånt är livet antar jag DEt är bara 4 nätter och 3 dagar kvar..
Nätterna är det inte problem men det är dagarna för det finns inte så mycket att göra, jag sitter ju liksom och glor hela tiden.. Fan  jaja detta lovet är ju inte förstört men det är ju inte perfekt heller..
Jag längtar till helgen då det kommer bli halloween fest med brudarna där hemma, skööönt(:

Men men skriver väl senare ikväll

Hmm..

Det enda jag kan säga är att tiden går väldigt sörligt här:/
Har kollat på film och ätit och massa men ändp går det skit sörligt! funderar på om jag ska kolla på en till film, jorå det ska jag nog göra. Den filmen som jag kollade på var 17 again, skit bra film, man blir verkligen tänksam och att man borde tänka på sina misstag och vad man klagar på egentligen..

Men men, man måste se den för att förstå den (:

Jaja nu ska jag kolla på någon annan film(: sitter och tankar som fan nu nöär jag är i norge för här finns det fan ingen jävla ipred lag eller ngt liknande:P

Haha men men see u laters i think (:

2 timmar och 50 min kvar;) <33

Hejsan!

Har gått upp för ett litet tag sedan, alltså vid halv 1 gick jag upp,

Dagens planer är:
 Äta Mat
Fixa till mig
Kolla tv
Sitta är
 Sova

Men men nu tänker jag faktiskt inte skriva mera, hade tänkt att jag skulle göra något annat vi ses pouss<3


Hmm

Jag har inte somnat än ska alldeles strax hoppa i säng och läsa en bok :P haha





                       * Höstens Fina fina färger..
                       * Avslappningen i Norge.
                       * Blondt hår
                       *Att jag blir flicka
                       * Cola
                       * Pengar
                       * Lov






                     *Norges tråkighet
                     * Den långa Resan hit
                     *Att jag äter mig fet
                     *Att det är en förskylningsperiod
                     *Tråkiga männisor
                     *FALSKA människor
                     *Kyla
                     * Skolan


Haha

Jag orkade inte gå och sova än :P haha 
ska nog lära mig lite om att göra en egen design på blogg så får vi se hur det går:P

Lär ju typ bara spara sidorna på hur man gör det lär nog inte börja idag tanke på att jag är lagom trött och klockan är liksom 2, inte för att jag ska upp tidigt men ändå(: <3


Jaja see u laters again:P


                                  

Hellu^^

just nu sitter jag bara här, sitter och kollar på tv med min morgar, funderar på om jag ska lägga mig och läsa snart, börjar bli väldigt trött om jag ska vara ärlig, inte likt mig, men det kan ju oxå vara så att jag äntligen akn slappna av och känner att jag börjar bli sjuk oxå,

Jojo skickade ett sms till mig förut idag, så jag ska tanka min mobil och svara på det så fort som möjligt(:
Blev fan glad av att någon smsar mig även fast dom vet att jag är i norge (:

Känns underbart (:

Saknar faktiskt mina vänner i Sverige, det är ganska tomt utan dom, man känner sig ganska ensam när man är här, men men inte så mkt så man kan göra åt, kan ju inte åka hem nu direkt, men men det är ca 4 dagar kavr sen är jag ju faktiskt på väg hem... jag tycker faktiskt helt ärligt att jag inte ska klaga för jag har inte vart här hos min mormor och morfar sen i julas,  och det är snart ett år sedan! jag var alltid här hos dom när jag var liten, så fort det var lov åkte jag hit.. Men nu när äldre så har det faktiskt inte blivit av, jag har på sätt och vis vuxit ifrån det.. men men sånt händer..


Jag tror faktiskt att jag ska sova nu :/ jag ör grymt trött.. men men see u laters, <3

Tjaa

Idag så har jag inte alls gjort så mkt(: har bara suttit framför tvn och tagit en varm ren skön dusch(:

Senare idag så kommer min morbror och hans flickvän på besök hit, det blir väl mysigt, vet inte riktigt om dom ska sova här, men det märker vi (: det är 5 dagar kvar sen så åker jag hem igen, skönt men ändå inte, men men nu orkar jag inte skriva mera jag skriver senare igen ikväll iguess:P

PUss

Norge

Nu är jag i norge och har varit det ett tag, skönt att komma bort från Eskilstuna och nbara vara med mormor óch morfar, men man saknar ju sina vänner och sakerna där hemma, men men det är inte så mkt man kan göra åt(:

Just nu sitter jag och kollar på idol(: det är treevligt, väldigt treevligt(:

MEn men jag kan typ skriva senare puss:P <3

Hej

Nu ska vi alldeles strax åka, jag ska bara äta lite innan sen så ska vi åka,
Vi ska träffa min mormor och min morfar i arvika så det är en liten bit att köra, men jag kommer väl göra som vanligt att jag kommer somna och allt:P

MEn men nu ska jag fixa allt pusshje <3

Hej!

Imorgon åker jag till norge:| jag har så mkt att göra, så mkt att packa, att jag inte tänkte på allt detta innan, jag drog ut en stund! jaja det är ju trots allt mig vi talar om..

Har vart på ica maxi 3 gånger idag, känner mig som en stammis där, jaja jag bor ju lagom nära där så jag är nog en liten stammis ändå!

Måste in i duschen oxå! FAN!!

JAja stress hit och stress dit, sånt händer^^ men nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen, efter det äta sedan fixa det sista.. jag kan skriva blogg sen när jag är klar(:

Puss <3

Fy fan vad jag är trött

Hmm idag är jag riktigt jävla trött men det är skönt att det är lov NU!! har ju ingen skola imorgon, men det kan ju vara att vi åker jätte tidigt till norge sen -__- bajs på det:P haha

Jaja nu orkar jag inte skriva mera:P ska sova en stund tror jag godnatt :D<3

TRÅK!

TYP HEJ! du borde lagt dig för ca 2 timmar sen! godnatt



Hellu c",

Måste bara säga detta!
Din flickvän kan du stoppa upp någonstans för jag är mycket bättre och mycket snyggare(:
I won't give up yet;) Har inte ens börjat så varför ge upp utan ngt försök:P?`
Jag får alltid som jag vill ha det so bye bye;)

Hey, hey, you, you
I don't like your girlfriend
No way, no way
I think you need a new one
Hey, hey, you, you
I could be your girlfriend

She's like so whatever
You could do so much better
I think we should get together now.

So come over here and tell me what I wanna hear
Better, yet, make your girlfriend disappear
I don't wanna hear you say her name ever again.

In a second you'll be wrapped around my finger
'Cause I can, 'cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in
She's so stupid, what the hell were you thinking?



Idag har det inte hänt någonting alls förutom min och jojos lilla vända på Tuna:P höhö
Har pluggat oxå, så jag är HELT klar med svenska talet, det ska vara i fem min men när jag pratade extremt sörligt så blev det 6 min så jag klarar lätt 5 min, hoppas jag iaf:P höhö jaja..
Såg världens snyggaste kille på stan idag oxå, visst kanske inte världens snyggaste men han är så jävla snygg och går liksom på Rinman oxå, Man typ dör varje gång man ser honom :P och det roliga är att han har flickvän, Höhö inte länge till nu hörru ;) Jente ist the couple breaker;)
Nej men palla att han ska vara tillsammans med en brud som har brunkrämsfläckar i hela jävla ansiktet, löshår så att det ser fejk ut och ful som fan!  dvs världens fjortis, visst jag har mina fjortisdrag i mg nu, tanke på att jag bytt stil och allt men jag springer iaf inte runt som en prickig korv!  jävla mongolid  haha.. okej egentligen måste han då vara blind tanke på att han ser inte fläckarna och han ser inte hennes fjortisstil så alltså kan vem som helst få honom, GREAT! haha nej by ska jag inte vara en dryg fitta hon har ju trotsallt inte gjort mig något men jag stör mig på henne ändå tack vare att hon har honom.. men men thats life i guess, man kan inte alltid få som man vill, men jag får det alltid i slut ändan ändå så;) haha

Nej nej nu orkar jag inte skriva mera det blev ett ganska långt inlägg idag:P men jag måste sova nu för jag ska till skolan imorgon bitti (:
Gooodnatt <333

Ja då jag lever^^

FAAN i helvtes jävla skit min mobil är förmodligen trasig.. helvete vad sur jag är nu så nu är jag irriterad på allt..
Hade ju liksom allt i den jävla mobilen..
Fan vad ska man göra utan den liksom hade musik och allt fitta-__-
JAja inte så mkt man kan göra, för väl lämna in den på lagning men det lär ju ta sitt lilla tag innan man får tillbaka den -__- skulle haft en såndär drulle försökring på den så får man en ny mobil tillbaka direkt ist...



Anledningen till att jag inte skrivit blogg är faktiskt helt ärligt för att jag inte har haft Någon lust:/ och jag vet mycket väl att jag har förlorat massor med läsare, men det är ju inte så myckt jag kan göra åt just nu, jag har någon slags blogg torka tror jag, men sånna dagar kommer oxå, och sånna dagar man bara inte kan sluta skriva :P Om jag ska vara ärlig så har jag inte velat sitta vid datorn alls:P haha



Måste bara skriva ner detta!
Killar kan vara hur underbara och snälla som helst men blir det problem för dom eller att dom känner sig för hotade eller något liknande kan dom vara världens största idot, Dom kan vara så jävla elaka och dumma så att man blir helt jävla förvånad så att det inte är sant, Dom tänker inte alls som vi tjejer, Vi tjejer kan åtminstonde vara lite mer ödmjuka än vad dom idioterna kan vara..
Nej nu ska jag inte vara så negativ mot killar men det är en typiskt killstil om man säger sådär, men men :P


Det jag har gjort dom senaste dagarna är att jag har vart i skolan och vart med Samantha ganska mycket, Vi har bara gått runt i skiftinge och snackat massa skit(:
Det var fan mysigt må jag säga (:



Men men nu orakr jag inte skriva mera skriver KANSKE imorgon :P haha får se vad jag känner just då:P Puss /Jeente<33

TRåk!

Jag har tråkigt-__- inte lite tråkigt heller. Alla är så jävla tråkiga sen så är det tråkigt väder oxå-__- finns inget att göra.. bajs.
Mamma och magnus har iaf åkt till stugan nu.. jag bloggar väl senare igen om det händer ngt..
Annars bloggar jag för att jag har allmänt tråkigt(:
Puss

HÖhö

Blir man lite fest sugen eller när man hör denna låt;D?
tror fan det blir party idag iaf;)


                                          

I have lost a Friend!

Just nu gör jag inte alls mycket, gick upp för ett bra tag sen.. det var skönt att sova ut idag men är ändå trött det kan ju vara för att jag är föskylld eller hur man ska säga det(:

hmm ett liv är faan så jävla mycket kompilicerat..

Men men nu orkar jag inte skriva mera... skriver senare i guess bye bye<3


Hej

Just nu gör jag inte alls mycket, satt och kollade på tv typ, men ska straxlägga mig så detta blir ett snabbt inlägg(:

Det gick bra på friskis och svettis idag, inga problem alls, ska dit på möte igen nu på måndag 16:00 (: så får vi se hur det går då.. när mötet är över är den värsta delen gjort iaf.. det värsta man kan få är ju ett nej och det är ju inte hela världen om man säger så, men man blir ju självklart glad om man skulle få ett ja..

Har vart men Jasse idag på kvällen och kom ner på stan och mötte mig sedan gick vi till lidl och köpte cola och gick upp och mötte lill Sandra och Andrea, det var mysigt, det var ett tag sen man träffade dom(: runt 8 tiden började vi dra oss hemåt för det var så jävla kallt så vi var hemma runt 9 på kvällen.. en väldigt trevlig dag..

Imorgon är jag ledig ifrån skolan så den  jäveln som är dom nog och ringer och väcker mig innan 11 ligger död(:
Bara så att ni vet:P

Men men jag har inte så mkt mera att skriva just nu, skriver imorgon när jag vaknar(: sätter iag klockan på 12 sen får vi väll se när jag har tänkt att gå upp(:

Hoppas mamma och Magnus åker ut till stugan i helgen(: det är så jävla skötn att vara själv(:
Men men  godnatt och puss hej <333

Höhö

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan, badhuset gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle gå(:

Jag, Jojo och Madde käkade på American pizza idag och det var jätte gott och jätte mycigt(:
Allmänt trevligt dag bara(: Sen var vi på idroetten som ni redan visste sen kom Danne och hämtade Madde och då gick jag och jojo på stan en stund och var allmänt trevliga tills hennes buss gick(: Trevligt trevligt(:

Imorgon är jag ledig ifårn skolan, sköönt säger jag bara kommer vara ledig varje fredan fram till vecka 49(:
SKÖNT!!(:

Men men nu ska jag fixa iordoning mig lite sen så ska jag dra ner till friskis och svettis(: så vi hörs efter det:D

PUSSShej <3


Godmorgon

jag har ingen bra början p¨å dagen.. jag är riktigt  trött och det är svin kallt ute:/ man blir lite sådär små ledsen om jag ska vara ärlig..
ska strax sätta på mig kläder, borsta tänderna sen gå till bussen (:

Jaja nu orkar jag inte skriva mera(: pusshej <33

Livet..

Jag har tänkt lite unde tiden jag satt här vid datorn..
Livet blir inte alltid som man har tänkt sig men man får det alltid till något brai slut ändan.
Så länge man vill något eller så länge man kämpar så slutar alltid ngåot bra,
Livet är inte en dans på rosor och den som påstår det har fel och ljuger.
Man får kämpa sig fram i livet, på alla möjliga sätt..

Jag har kommit på att jag har mognat upp så mycket på under ett år, jag har ändrat mig så mycket och fått tillbaka mitt självförtroende och min självkänsla.
För ca ett år sedan så mådde jag så himla dåligt och kände verkligen att jag inte orkade leva, det var så mycket skit runt om mig som drog ner mig, andra människor drog ner mig allt var knas, och jag tänkte varannan sekund att jag skulle ta livet av mig just idag, men jag var både för feg och för stark för att göra en sådan hemsk grej, när man är i en sådan siutation så tänker man inte så mycket, man tänker på familjen och vännerna..
Men jag är glad att jag aldrig gjorde det.
För i dagens läge är allt perfekt.. jag mår inte alls dåligt längre, om någon säger något negativt tar jag till mig det och försöker göra det bästa av situationen, men jag tänker aldrig mera falla till botten igen.. jag är inte en sånn människa längre..

Jag har gått ifrån Emo till normal/fjortis.. vet att vissa människor kan se mig som fjortis(dvs dom som är emo) men dom ser ju oftast att alla människor som är normala är fjortisar..

Men jag kan i allafall säga att jag är riktigt stolt över mig själv och att jag kommer stå på mig nästa gång jag får någon motgång.. visst man kan vara ledsen men man behöver inte tänka på att ta livet av sig direkt? Man har fått ett liv för att man ska leva det, tills man dör självmant inte för att man ska ta livet av sig.. sånnafall hade man inte ens behövt att blivit född..
Men nu ska jag inte prata om detta längre (:



Nu kommer lite positiva saker(:


   Jeente Hissar:
Höstens färger.
Norge
Blogg
Amirs blogg.
Utelivet.



   Jeente dissar:
Skolan
Kylan som är ute.
Folk som inte är sig själva
Matte
När man inte kan betee sig som folk!




Jaja jag har inte så mycket mera att säga nu (: ska väll lägga mig och sova.. idag blev det äntligen ett riktigt inlägg har haft lite blogg torka om jag ska vara ärlig, men sånna veckor och dagar får man men men imorgon kommer det säkert också flera riktiga inlägg.. Vi får se om jag bloggar imorgon bitti.. Jag ska ju upp om några timmar så behöver ju den sömnen som jag kan få.. men men ha det bra så ses vi senare Puss/JEnte


Hejsan (:

Fy fan vad skönt(:
Jag sov från 2 ca till 6 då kom mammas kille magnus och väckte mig(:
Sen vid 7 tiden drog jag ut och gick med Jasse som vanligt när hon är hemma(:

Imorgon så ska jag äta på American pizza med Madde och kanske jojo hon visste inte riktigt än om hon ville med och äta, så vi får se (: Hon skulle iaf höra av sig imorgon bitti(:

Efter vi har ätit har vi idrott-__- ser inte fram emot det.. vi ska simma hatar att simma det är så jävla tråkigt jag fattar liksom inte hinten med varför man ska simma 40 längder det är ju så jävla usch.. Hoppas iaf att vi får göra någonting annat nu iaf (:

Har skit ont i huvudet så jag ska väl alldeles strax lägga mig är typ sönder knarkad.. okej inte så illa men jag känner mig så ^^ höhö..


Men men nu orkar jag inte skriva mera (:

Dagens låt




Lyssna och njut Puss /JEnte

Hum..

Idag har vi vart på röngten i skolan och snackat om massa skit typ, har vart så jävla trött så jag fick inte med mig ett skit-__- kändes ganska onödigt att dra dit. När vi satt i ett personalrum och hade typ ett bildspel så satt jag och nickade till med huvudet hela tiden, fy fan vad jag var trött då.. Annars har det väl inte hänt så speciellt mkt(:

Har en bättre dag nu än igår men är fortfarande yr och skakig, så jag tänkte lägga mig och sova ett tag.. vad fan är det för jävla fel på mig? Man ska ju kunna leva ett normalt liv? men men  skriver senare om hur jag mår och så.. jag är ju låg tryckad (lågt bloctryck) så det är ju till viss del därför jag går runt och är yr men det ska inte vara som det är nu.. men men kan vara stress oxå men jag stressar ju inte men jaja nu orkar jag inte skriva mer om detta skriver om det kanske om det senare idag (:

F&S hörde av sig till mig idag.. jag ska på infomations möte imorgon klockan 18:00, så jag ska dit och snacka med dom och beställa tid för personling interjuv, så får vi se hur det går om jag får den jobben eller inte(:
Men men nu ska jag lägga mig i sängen och sova ett tag kanske läsa lite innan godnatt så länge(: <3

SHIT!

Fy fan jag fick blodtrycksfall i badet, trodde helt seriöst att jag skulle svimma eller spy eller något, var tvungen att skrika på mamma och och var livrädd fy fan vilken hemsk känsla det var, inget som man vill vara med om så nu kall svettas jag och är allmänt skakig. ska lägga mig nu och hoppas på att det går över snart.. VILL ALDRIG vara med om den känslan igen.. om det inte är bättre tills imorgon så kommer jag nog inte till skolan, kankse till en lektion men inga fler.. tanke på att vi har möte med handledarna på projektarbete på morgonen..

TUR att min mamma är min mamma skulle aldrig klara mig utan henne:) Hon tänkte fylla på luren till mig bara för att jag skulle kunna ringa henne inatt om jag blir sängliggande och mår skit dåligt men jag sa att det inte behövdes så hon la hem telefonen nu på mitt nattduksbord(: Jag älskar min kära mor(:

tänker faktiskt lägga mig i sängen nu och kolla på tv(:

Skriver kanske imorgon bitti godnatt <333

jag vet..

jag har knappt upptaterat alls idag men men sånt händer idag.. har vart med Jasmine hela dagen så det är därför..
Men men måste duscha nu sen så skriver jag lite mera hade jag tänkt iaf (:
Puss hej <33

Idag!

Idag så har det vart en  väldigt seg dag..
Har somnat på gånger i stolen..
tror fan jag är typ sjuk nu, huvudvärken jag har är inte att leka med..
Men men jag ska väl ta och sova nu på riktigt så att jag inte, är dö trött imorgon (:

Jaja nu orkar jag inte skriva mera(: Bye bye <33

sovit middag :D

Haha jag gick det där spåret idag fy fan vad det var tråkigt-__- men men nu är det iaf överstökat som tur är:P

När jag kom hem la jag mig i stolen för att kolla på tv men det slutade med att jag somnade^^


Kan säga detta iaf.. DU ah just du, om du läser detta vet du att det är du..
Du kan jag bara ta dig själv i arslet om du hör av dig nu..
För jag bryr mig inte(:
Talk to the hand cuz the head not listening:)

Denna dag kommer iaf bli en seg dag, har skit ont i huvdet och känner mig allmänt sjuk:/
Jag tycker redan synd om mig själv(:

Om en vecka och 4 dagar är jag i norge nu :P ser fram emot det men ändå itne, jag vill liksom vara med mina vänner och så på lovet men jag vill ändå komma bort från Eskilstuna ett tag och snacka med min mormor och min morfar(: det enda tråkiga är att min morbror inte bor  hemma längre:(

Men men skriver sen senare ikväll (: eller om ett tag puss <3

TRött!

fy fan vad trött jag är -__- Aimo har hoppat upp i sängen och legat bredvid mig, den sängen är 180cm, jag låg på ca 60cm.. så jävla stor plats tog han, Men det var fann inte allt. När jag ligger och sover och klockan är väl ca runt 6 så får han en skit bra idé att börja skälla och väcka både mig och hela huset-__-

Jag var inte glad så jag slängde ut honom :D
Puss nu ska jag gå/springa spåret hejdå:D

Hm..

alltså jag har typ inget att säga, är typ målös helt utan andledning, jaja

Jag ska klippa lugg ^^
Det är iaf bestämt nu:P Blir det fult så blir det, det är faktiskt inte ens utseende man ska gå efter, det är faktiskt insdian..

hmm, är helt konstig i kroppen och på jätte konstigt humör, känner mig stressad även fast jag vet att jag inte är det, helt sjukt, mitt humör är oxå upp och ner, aja inget man kan göra åt..

Hm sökte precis till friskis och svettis för att bli värd, hmm undra om det funkar, Måste oxå gå igenom min mail för att se om det där jobbet som jag sökte har kontaktat mig där.. hoppas det iaf, det skulle ju inte skada att ha lite extra pengar under månaderna.

Hmm min Aimo ligger inne hos mig, Han har legat där hela kvällen har vägrat flytta på sig :O han som absolut SKA ligga inne till mamma och dom.. hmm kanske har saknat mig :P? nää Han ligger bara här för att det är kallt här inne sen när det börjar bli varmt kommer han skälla som in i helvete i natt.. men men nu orkar jag inte skriva mera ska snart sova tror jag (:

PUss på er(:

Hejsan!

Nej jag är inte död(: och tur är det, har bara inte orkat skriva något speciellt:P
Igår var vi på en hl skum fest  dom var typ ner drogade eller ngt, så jag och Jojo drog fort som fan därifrån :O

Så vi drog till Madde som var hemma hos son bror(: trevligt trevligt, MEN jag tycker inte om den där jävla hunden:( försökte jucka på mig hela tiden :( jag vet snygg är jag ju men så snygg :O Näe:) haha skoja bara :P

Imorgon är det buffertdag, ska springa fucking spåret:( hoppas att det inte regnar då:/ hatar att springa när man är någonstans med skolan och det regnar för då måste man sen sätta sig på bussen och vara blöt sedan kommer man frysa hela dagen:/ lite synd faktiskt ^^

jaja nu orkar jag inte skriva mera, skriver väl i kväll puss <3

Hejsan

Just nu gör ag inte så mkt kom hem för ett tag sen, fy fasiken vad kallt det är ute kommer ju frysa ihjäl.. :O det är typ minus grader ute.. funderar på om jag ska lägga mig och kolla på en film eller ngt.. vill itne kolla på ngn kärleks film för då kommer jag känna mig fett ensam:(  och skräck då kommer jag typ bajsa på mig för att jag kommer vara så rädd komedi funkar ju alltid men då kommer jag vara vaken hela filmen :/ hmm svårt val där:P

Haha nej fan nu orkar jag inte skriva mera men tänkte iaf säga att jag är hemma nu så att ni vet, jag lever och är inte död(:  och är typ full men ädnå nykter en jobbig känsla bata haha godnatt Sverige(: <3

(:




Går dagens smink(: blev faktiskt ganska nöjd med bilden om jag ska vara ärlig (:
Puss på er alla som läser min blogg(: <3

Tjenaree:P

Snart blire fest :D ingen aning om vart än men fest blir det iaf.. Har nästan fixat mig helt klart har bara kvar att platta mitt hår så jag ska göra det efter jojo har lockat klart det(:

Måste bara säga detta, Jojo tog med sig världens godaste wook hir fy faan vad gott det var :D

Idag så ska man dricka vin med socker dricka(: så jävla gott(:

Imorgon lär ju jag typ ligga död och ha världens baksmälla:O
Idag var fan den värsta baksmälla som jag har haft :P
Men det är över nu iaf som tur är:P

Men men nu orkar jag inte skriva mera..
ska fixa mig nu sedan börja dricka sen dra någonstans tror jag :P

vi hörs fylle skriver väl som jag brukar göra(:
Ni får väl ett gott skratt då :P haha
Puss <3


Hej(:

Trodde fan att jag skulle dö för ett litet tag sen :P var så jävla bakis men nu är man "fit for fight" igen (:
Hmm  jag ska ta bussen som går 25 för att möta jojo på stan sen så ska vi dra hem till mig (:
Vi får väl se vad som händer hemma hos mig men vi ska iaf äta och så (:
Sen drar vi väl någon annanstans men inte direkt klockan är ju bara barnet när vi kommer hem till mig(:

Mamma och Magnus är iaf i stugan, så dom lär ju inte veta så mkt(:

Men men nu ska jag fixa i ordning mig lite så jag inte ser ut som en zombie som är emo :P har all smink under ögonen:P haha

Bye byee see u laterZ <33xD

höhö

hahaha :P ja jag är vaken :P och nej jag blev inte hem skjutsad för att jag var för full.. utan för att jag inte ville gå till skiftinge  från stålfors... tänkte skriva detta så folk inte tror ngt annat:P haha
Det är de jag säger jag får oftast som jag vill och ska oftast ha som jag vill haha :P

Idag blire fest igen ;) ska at en återställare snart:P är bakis tror jag, jag har skit ont i huvdet och mår lite små illa men det är inte så farligt. jag har tagit panodil så det borde väl gå över snart:P

Vart vi ska festa idag vet jag inte än (: det kommer senare(:

Jaja det är lördag så jag orkar inte skriva mera(: pusss<3

hejsan :d

haha det blev fest ändå inatt men men kul var det:P fick skjuts hem oxå jävligt skönt så ska dricka typ vatten nu sen mjölk sen sova tror jag är nog  liiiite för full men men polisen skjutsade uaf hem mig så jag gick från fröslunda rill stålfors sen fick jag skjuts därifrån till skifringe :P lägger nog upp bilderna från idag imotgon fr nu mår jag inte sådär jätte bra :p skulle behöva sova typ:D Godnatt<2

Hell0(:

just nu gör jag inte alls mkt, tänkte att jag skulle vara så snäll mot min lilla söta bror och spela med honom på wiit  och det gjorde jag (: men han åkte iväg till sin farmor och farfar perics(:
Har väldens träningsvärk i mina armar det är skit jobbigt att skriva på datorn :O
Kom hem för ett litet tag sedan då jag vart i skolan och haft 1 jävla lektion -__-

Att jag ALDRIG lär mig..
Jag tål inte ketchup eller tomatpuré men ändå ska jag äta det på pizza och allt.. Nu har jag fått utslag i halva ansiketet och halsen ner mot brösten.. Faan Varför äter jag det när jag vet att jag inte tål det? Joo för att du är trög, har jätte ont i magen oxå.. jag har ingen annan än mig själv att skylla.. så länge jag äter det och är medveten om det..

Denna dag tror jag kommer vara en sån dag där man sitter och tråkar ihjäl sig, har inga planer eller ngt.. men men sånna dagar kan det vara bra att ha någon gång, har liksom festat varje helg innan skolan började så det är väl på tiden, då har det vart både fredag och lördag, men ska kanske festa imorgon beror på hur seg och trött jag är då(:

Tanke på att jag inte har några planer så lär jag ju upptatera min blogg ganska mycket idag så det är bara att kika in lite då och då, upptaterar så fort något händer eller ngt(:

Jag är faktiskt sugen på film kväll idag, men nu är man ju singel så man har ju ingen kille som håller om än när det händer något läskigt eller ngt.. :/ lite surt men men kan sitta och hålla om min favvo Nalle ist.. Jaa jag har fortfarande kvar mina nalla sen jag var liten :P och jag tänker inte slänga dom heller:P

gick ut med hundarana precis oxå, Aimo vår största hund drog typ sönder min axel och mitt finger så jag har skit ont kan knappt röra det sen började jag bråka med mamma nu oxå fy fan vad irriterad jag är.. hon blev irriterad på mig för att jag sa "om magnus skrattar åt mig nu så kommer jag fan bli förbannad" och han såg ju precis vad som hände och allt, Aimo kommer jag aldrig mera gå ut med hatar den där hunden just nu, visst han kan vara jätte gullig när man är ledsen men han är en sådan hund som ingen vill ha.. fet, olydig och åcklig.. fy fan vad förbannad nu.. hmm inget man kan göra åt men iaf...

Har en klump i halsen känns som jag har svalt en köttbulle-__- någon som vet vad det kan vara (:?

Jaja nu ska jag plocka in mina kläder sen ska jag väl dra.. Puss<3

hejsan!

Fy fan vad trött jag är..kommer typ somna på matlagningen eller ngt, sen så är jag typ inte hungrig men man känner att magen är tom men om jag skulle äta ngt nu så skulle jag få upp det lika fort igen så det är ingen idé att jag äter ngt.. ska köpa cola senare idag när jag är på väg till skolan..
Hoppas inte att den där cp mannen står i kassan då, han typ tänder på mitt leg eller ngt.

Nu hör man min bror skrika att han mår illa och så, fan om han är magsjuk.. det kan dock vara ett sätt för att slippa gå till skolan, men sånt funkar inte det försökte jag också när jag var liten. min buss går om 15 min så jag ska nog starx borsta mina tänder och sedan börja springa till bussen (: men jag skriver senare när jag kommer hem^^

Mamma och dom åker till stugan i helgen så jag är hemma själv denna helg med.. men men det dör jag inte utav men nu ska jag verkligen dricka mjölk, borsta tänderna,gå på toa och sisit springa till bussen.. ha det så bra alla som läser min blogg.. vi hörs nog senare ikväll puss(:

MOGET?!?

J Inte här sa:

synd att det blev som det blev..

Ny msn säg till om du ska ha sa (22:11):

nah im happy tbh

J Städar rummet/UTE sa (23:11):

JAg med nu är jag fri som en fågel!

J Städar rummet/UTE sa (23:19):

du har rätt jag kan knulla vem jag vill(:


Bara för att jag dumpade honom... Hmm Jaja finns idioter för allt..
allstå jag förstår inte vad du vill mig, jag kan vara hur trevlig som helst men du är ändå dryg tillbaka.
Det är inte alls moget, och jag kan själv hålla med om att detta är inte moget, alltså att lägga ut det på bloggen,
men det finns faktiskt gränser på hur man kan sköta sig, och mina svar var inte heller så mogna men jag blir bara så jävla förbannad, för det ska alltid vara så.. jag ska vara den trevliga typen som tar emot skit.. nej jag accepterar inte det längre.. Fy helvete vad dålig stil det är. Jag är faktiskt också en människa med normala känslor och kan inte DU acceptera det så behöver du inte göra det, men i sånnafall har du ingen andledning att höra av dig eller ens kolla på mig längre.. Du är fan inte värd mig när du håller på som du gör.. du kan lika gärna ta våra minnen och stoppa upp dom i arslet för jag känner inte dig längre!

ska kolla klart på navy cis nu(:
ska oxå sova efter det(:
Hadet så bra alla som läser min blogg och sköt om er (: Puss på er alla som läser och kommenterar (: <33


Hejsa!

Jag är så jävla uttråkad... finns det ingen som vill hitta på ngt med mig eller? fy fan vad tråkigt jag har:( tycker synd om mig själv:(
Hm ska väl ut och springa eller någonting ingen vill ju göra ngt med mig :(
JOJO KANSKE KOMMER:D HAPPY FACEE:D I LOVE MY FRIEND:D

jippie:D:d:d:d:D hej jeanette du behöver sättas in på psyket:D haha <3

Aja nu ska jag snacka mera med henne puss <3
 
skriver mera ikväll:D<3

KLAAR:D

Nu är jag klar med städingen eller det mesta iaf har lite saker kvar men det orkar jag inte ta nu tar det sen eller så får morsan ta det:P haha
Tog lite bilder oxå så att  ni skulle få se hur jävla stökigt det var och hur det ser ut nmu :P det är en jävla stor skillnad om jag ska vara ärlig(: men men det är ju ni som avgör(:
SNart ska jag gå till maxi och ta ut pengar sedan handla pizza (: fy fan vad gott:D
Mamma betalr så :P men men nu ska jag lägga upp bilderna sen så ska jag dra(:


INNAN




INNAN



EFTER



EFTER




Visst var det en liten skillnad iaf :P?

JAJa skriver senare ikväll(: Puss <3

Hej(:

Nu är jag hemma ifrån skolan!
skönt .. Idrotten gick väldigt bra idag, det var riktigt kul om jag ska vara helt ärlig(:
Det kändes skönt att springa av sig lite.. Funderar faktiskt på om jag ska börja springa en runda varje kväll för att få upp min kondition igen, eller typ börja träna, iallafall göra något på kvällar/dagar..

Det som kommer hända idag är att jag kommer städa mitt rum, Det ska bli kliniskt rent. jag ska byta sängkläder, torka damm, plocka upp sakerna ifrån golvet, fixa till det snyggt i hyllorna, städa min garderob, städa bland kläderna, ta in tvätten och tvätta golven..

Jag hade tänkt att jag skulle hinna plugga också men vi får se hur det blir med det.
Måste duscha idag men funderar på att ta ett varmt bad ha ansikitsmask och peela hela kroppen och somtidigt bleka mina tänder igen.. dom börjar bli lite små äckliga nu tycker jag.. men eftersom jag inte hade i blekningen så länge som man ska ha så kan det vara därför att det inte visade något, så nu ska jag sitta minst 10 minuter.

Jaja nu blir det att sätta på dunk dunk sen är städningen igång, skriver sen efter jag har städat puss på er <3

Skola!

Jaja då ska man snart ta bussen som går till skolan, usch jag är så jävla trött så att det inte är sant:/vill att det ska vara helg så att jag kan få sova efter det..
har fucking idrott idag:/ så jävla tråkigt... hatar idrott det är nog det värsta ämnet som jag vet om.
det jag ska göra idag vet jag inte än.. tar det som det kommer..Det är inte direkt panik om man säger så..
Funderar på att hämta hem mitt super smash brawl som ligger hemma hos Bobbin, visst jag litar ju på honom och så men det är dags för att ta hem det nu tror jag (:sen min gråa bästa bästa mössa den ska med hem(:
MEn nu ska jag borsta min tänder så dom blir rena sen så ska jag springa till bussne.. lär ju möta madde först (: Puss <3


tjulululu(:

Nu ska jag sova, en jävla dålig upptatering idag :/ men men har inte haft ork till att blogga eller sitta vid datorn i huvudtaget.. har typ legat hemma och degat idag.. höhö skönt det med faktiskt om jag ska vara helt ärlig(:

Har idrott imorgon ser inte fram emot det men jag ska fan ge allt för jag måste fan få ett jävla betyg i det.. annars räknas det som om att jag har gått på IV och det är inge kul(: så nu ska folk få se på ändringar(:

Ska beställa min student mössa snart nu oxå.. måste bara vänta på att min far kommer hem från oljeplattformen.. han kan ju inte föra över pengar när han är där ute..

Läntar tills jag får min nya bärbara dator(: då kan jag ligga i sängen och surfa(: okej det kan jag med den här oxå då men den är mycket mindre och mycket smidigare(:

jag är världens köttsår på min tumme:/ har ingen jävla aning om vad jag har gjort men det gör skit ont.. typ massa sprickor och allt i huden.. jag smörjer ju in händerna med hudsalva och allt men men jag vette fan hoppas att det typ läker ihop snart(:

Har svenska med Chatrin imorgon ser inte fram emot det, hon lär ju snacka om sin jävla katt som heter INGVAR? Hur fan kan man döpa en katt till det? okej en människa för det är ju ett normalt namn men en KATT?

Jaja jag säger inte så mkt mer om den saken för jag blir typ störd på henne, skulle inte förvåna mig om vi måste skriva en till krönika, hon är lite udda(: har typ skrivit 70 noveller på typ 2år.. så varfö inte samma sak med krönika?

Jag förstår mig inte på vissa människor helt enkelt(:

Btw jag satt typ och tänkte för mig själv när jag satt och spelade mario, fatta vad soft att vara mång miljonär?
liksom när man ser typ en bil som man vill ha eller ngt så kan man bara köpa den hur som helst?det hade vart soft(: Fast jag skulle nog bjudit bort alla mina pengar för jag är så snäll som jag är.. kan dock säga att jag skulle nog ta med mina vänner på en shopping runda och allt men det blir ju inte varje dag om man ska säga så typ någon gång då och då.. jag skulle nog behöva göra en fett sugning oxå.. lär ju bli smäll fet och transportera en extra mage eller ngt för jag lär ju dricka sönder mig själv på cola... Nej nej nu ska jag sluta dagdrömma och komma tillbaka till verkligheten..

Skriver kanske när jag vaknar i morgon bitti annars när jag kommer hem ifrån skolan.. puss <3

hejsan!

jag har vaknat på fel sida idag tror jag :P eller jag vet att jag har gjort det.. är så jävla tjurig så att det inte är sant -__- jaja vi får väl se vad som händer ut över dagen :P lär ju typ lägga mig och sova eller ngt:P
Alltså jag fattar inte... sen det 25:e nu som va så fick jag 1600kr in på min konto nu har jag runt 260 kr... vad i helvete har jag gjort? ag fattar inte.. det är 2 veckor tills jag får inte pengar igen och jag ska klara mig på detta? my god.. hoppas min mamma är snäll mot mig.. typ så att hon ger mig pengar eller ngt... känner mig fattig och det känns hemskt:(/ cry

Jahapp!

Nu är jag hemma från den tråkiga skolan.. kändes som ganska ovärd skoladag.. det enda som vi har gjort i dag är lite frågor, skrivit loggbok och haft ett möte kändes ganska ovärd skoldag.. kunde ligga hemma och sova ist men ikke sa nikke^^

jag orkar inte srkiva nu är helt seg funderar på att plugga lite sen kankse jag skriver igen :P Pöss <3

Måste bara :O

Fy fan vad smart :O ställe sig vid tågstationen och söka jobb:O
Smart grabb ganska charmigt också om jag ska vara ärlig:O
finns smart till allt:O
Läs artinken-->http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5914320.ab

                      


Läste nu oxå i tidingen att det var en 87 årig gammal gubbe som räddade sin hustru från en stor jävla eldbarnd, hon satt i rull stol och allt snacka om att dö i hopp eller att leva ihop.. detta kallar man äkta kärlek om någon vill veta.. Det som var riktigt tråkigt var ju att dom förlorade massa saker:/


                  

Jaja jag ska käka nu som jag sa för ett tag sedan.. Godnatt ska sova efter det puss på er <3

hmm..

Idag så känner man sig lagom ensam..
jag vet ju varför men men så är det
Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden så INGET hade hänt
typ spola tillbaka det 1½ år eller ngt... då hade allt vart prefekt just nu tror jag
Visst bara för att jag känner mig en aningen ensam så betyder inte det att jag är emo-__-
Men nu ska jag typ äta ngn kvälls macka eller ngt sen så får vi väl se vad som händer efter det ska nog sova men iaf (: puss<3

hej!

NU är det på riktigt iaf som jag uppfattade det.
Eller det var på sätt och vis jag som valde detta..
jag får ta konsikvenserna till detta..
Hmm..
Jobbigt läge...
har inget att säga just nu..
puss skriver sen


Hatar skolan!

fy fan vad det går dåligt på trafik kunskapen -__- tänker fan aldrig ta körkort...
Faan vad sur jag är! G är 56 jag fick 55 och sen gick det bara sämre och sämre fy fan jävla skit sak
NU är jag sur och NU ska man passa sig!
Faan trodde verkligen att jag skulle klara detta..
tänker fan gå nu eller ngt för jag pallar inte vara kvar här..

Btw funderar på att klippa lugg men jag vet inte riktigt än..
skriver sen när jag kommer hem! bye bye <3

Hellu!

Jag är nyvaken och snart fixad, hade tänkt att jag skulle äta lunch i skolan idag.. slutar ju halv fem och jag lär väl annars typ dö.
Hmm är fett sugen på en cola eller en chai latte..
Nej men jag måste sluta dricka cola lär ju rasa ner i vikt då:/ tror jag iaf så ska typ dricka vatten istället inte för att jag bryr mig så mkt om vikten sådär men det lär ju synas runt om och det är ju det jag bryr mig om..

Jag drömde om Judo inatt oxå-__- vill tillbaka med ändå inte vissa på den klubben tål jag inte.. Vissa av dom är så jävla egoistiska så att det inte är sant! hmm kanske borde starta en egen klubb^^ haha nej men börja typ i södertälje eller ngt:P  men kul att pendla så jävla långt:P haha nej usch..

Hmm undra om det är god mat i skolan idag.. det hoppas jag verkligen på annars har dom en väldigt sur elev :P
Vi har prov idag -__- jag har inte ens övat.. jag orkar verkligen inte det... det är ju samma sak hela tiden och vi gör aldrig ngt nytt inte för att jag säger att jag är super bäst på det eller bra på det men det är ju inte kul att ha sammma sak hel tiden:/
Jaja nu ska jag göra i ordning mig för det sista nu sedan dra till bussen som skjutsar ner mig till skolan.<3

     
                           
Underbara rinmans skolan -__-  Btw vi sitter alltid på dom där bänkarna:P puss

Godnatt <3

Nu ska jag sova..kankse läsa eller spela lite mario innan..
hm blir nog mario tror jag.. börjar halv 1 imorgon men vi får se när jag drar till skolan.. kanske drar vi lunch så att jag får mat där oxå är alltid så jävla hungrig efter trafik kunskapen annars.. men men nu ska jag iaf lägga mig i sängen(: Hör av er om ni vill ngt (: puss<3

Hej

Kent har kommit med en ny singel, kan dock säga att det är inte den bästa jag har hört, kent kan egentligen så mycket mera förstår inte riktigt vad dom håller på med ibörjan men den blir bättre sen, men ju mer man hör på den desto bättre blir den ju..




Ska jag vara helt ärlig så saknar jag gamla Kent.. Kolla skillnaden på låtarna, och själva stilen som dom har, Visst detta betyder ju inte att jag inte gillar Kent men jag tycker att det är synd att dom har ändrat sig så mycket.. men men låten blir ju bättre och bättre men detta är självklart den bästa låten ever<33


Tro, hopp och kärlek?!?

Tro, hopp och kärlek? vad är det egentligen, Tro står det för att man tror på varandra eller att man anförtror sig till en annan människa eller vad är det?  Hopp vad står det nu för då? att man hoppas på att man ska hålla livet ut? Bullshit, säger jag. och nu kommer den största  Kärlek? Ingår inte tro och hopp i kärlek?
Kärlek är en komplicerad grej, Man kan även ha en slags kärlek med vänner och med en flick och pojkvän? vad Betyder egentligen kärlek? vad är det för något? Är de när någon sviker gång på gång eller när man är har den när varma och lyckliga känslan inom sig? I ett varje förhållande föregår det alltid något dåligt? och vad jag har hört så ska kärlek vara en bra grej? Så om det nu förekommer något negativt då kan det ju inte vara riktig kärlek..
Orden jag älskar dig, det säger man aldrig i onödan eller gör man det? Så fort man har blivit tillsammans med någon så säger oftast det ganska tidigt t.ex. efter första dagen, borde man inte ha känt personen ett bar tag innan det kommer fram riktigt starka känslor, visst man kan känna att det finns något speciellt i mellan, men att man älskar varandra efter första dagen? Nej det är inte kärlek..

Tro, hopp och kärlek är enligt mig ett tecken på riktig kärlek, när det gäller tro då ska man anförtro sig till andra, man ska lita på vad den andres partner säger och även om det låter som en lögn ska man ändå tro på partnen. Hopp, man ska alltid se ljust om på framtiden, man ska ha hoppet där om att det varar föralltid och att den andra personen alltid ska finnas där, Kärlek.. det innehåller egenltigen allt detta, Kärlek är något som värmer när allt går bra när man har den man älskar, har man inte den man älskar är det bara svek och det gör så ont i bröstet. Det är vad kärlek är.. antingen är det hur bra som helst annars är det hur dåligt som helst..

Jag tycker inte om kärlek just nu iaf..
Visst det finns ju vissa saker som är bra med det.. men det finns ävem vissa saker som är väldigt dåligt med det, jag tänker inte anklaga någon eller något.. men Kärlek kan verkligen suga hårt, och vara det vackraste man vart med om.. jag tänker inte säga hur det vart för mig. För hur kärleken har vart för mig andgår endast bara mig och mina förhållanden inga andra..

Kan säga som så att mina underbara vänner och min mamma är min kärlek.. Ens mors kärlek är verkligen riktig kärlek<3 Det borde alla som är barn känna förutom vissa som inte har det så bra hemma eller något liknande.. ni förstår säkert vad jag menar.. Men nu orkar jag faktiskt inte skriva ngt mera:P
KAn hända att jag skriver senare ikväll om jag är piggare om jag inte har somnat <3

mm

jag vet jag har vart dålig på att upptatera idag.. har inte alls sovit bra i natt så jag är ungeför död! så trött är jag ..
Det jag har gjort i dag är att jag har vart i skolan som vanligt, har även fikat på EH med Stina, det var mysigt vi typ var och snackade massa skit om allt och alla typ..
 ( för dom som inte vet EH= Expresso house)
Fy satan vad Chai latte är gott egentligen, man kan inte säga direkt vad det smakar men det är grymt gott och är självklart värt sitt pris, så för folk som tycker om att fika gå till EH och beställ Chai latte den kostar runt 33-37 kr beroende på om man ska ha en stor eller liten.
Nej fan jag ska in i badet nu och peela kroppen och allt, ska även bleka tänderna och till sist skriva blogg igen..
Blir ingen stor upptatering idag.. är alldeles för seg för att komma på något att skriva..
Jag har redan ett ämne som jag ska skriva om men det skriver jag om sen när jag kommer tillbaka för det kommer vara en heldel, tror jag iaf..
SÅ läs min blogg igen om ca 2 timmar;) då har jag skrivit igen(:

Byee byee så länge <3

:/

Fan vad ledsen man blir:/ hade skrivit världens inlägg sen laggar internet/datorn så försvinner allt.. fy fan vad glad man blir då.. just därför hatar man bloggen ibland:/ men men inte så mkt man kan göra åt, kan ju inte få tillbaka det direkt:/..

Det jag har gjort i dag det är att jag har endast gått till maxi, tråkigt? jo jag vet.. har vart så jävla död dag så att det inte är sant.. Det är fan den värsta söndagen jag har vart med om, jag är inte ens bakis då är det illa..
Visst jag drack ju igår men inte mkt min mage ville inte drick:/ så jag fick hälla ut det.. jo jag vet sprit missbruk:/

Hmm jag är chokad, du har inte hört av dig än.. det är nog lika bra det...

hm funderar på om jag ska ta min andra cola och dricka men då lär jag ju vara uppe hela natten, egentligen sak samma. jag orkar inte bry mig om min sömn längre för jag kan ändå knapt sova på nätterna.. vet inte varför, mina sömntabletter funkar inte ens och då är det illa, kan typ vakna mitt i natten och vara klar vaken sen på mornarna är jag skit trött och vill sova längre.. är alltid trött på dagarna och kan somna vid 4 men när klockan börjar närma sig 20:00 då blir jag pigg som in i helvete :/. Fast jag är egentligen lite trött nu men så fort jag reser på mig och sätter på mig pyamas kommer det typ ringa en klocka som säger att ajg inte ska sova sen kommer jag typ inte somna fören vi 2-4 .. känns ganska ovärt.. men men får gå till doktorn och säga att jag vill ha ett starkare recept på sömntabletter men jag kommer inte få det för får jag starkare än vad jag har nu så får jag sådanna tabletter som är beroende framkallande..
Några där ute som kan ge tips på hur man kan somna lätt?

Nej nog snack om mig (:

måste fan sluta klaga känner mig som värsta emo:t när jag klagar som jag gör..
men men nu orkar jag inte skriva mera vill ni ngt så finns jag på msn och på mobilen(: puss <3

LolZ

HAHA  dom har så jävla söta röster så jag var bara tvungen att lägga in de på bloggen..
Jag ska strax skriva ett riktigt inlägg men ska äta först så vi tar det efter det(:
Puss så länge <3

 

Fy FAAN säger jag bara!

Jag gick in på aftonbladet för att jag tänkte att jag skulle läsa vad som händer i världen, då är det en äcklig jävla kärring som jobbar på ett dagis som har övergripit sig på 40 barn och tävlat med två andra om det, om vilka som kan göra värst och allt så dom har tagit kort när dom har gjort det och skickat det till varandra, dom hade snackat med varandra på Facebook...Fy helvete jag har inget att säga..
Hade det vart mitt barn eller min unge jag hade bokstvaligen brytit vart enda ben i kroppen på den där tanten.. helvete mår fan illa av så sjukt det är.. Hon borde sättas in på psyket..

Ni kan läsa anonsen här---> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5900583.ab

                  


Hej!

Idag har jag inte gjort så speciellt mkt har typ sovit och bara vart hemma typ..
Fy fan vilken dag det var igår..ganska trist, först så kommer Jojo till mig vi fixar oss sen åker vi till någon som heter Gurra tror jag att det var satt där ett bra tag, sedan så ska alla ut på krogen och jojo är ju inte 18 än så jag drog ju inte så jag drog hem ist, sedan fick jag oväntat besök av min kära vän så vi satt och snackade ett tag sedan så gick jag och la mig och nu är jag vaken(:
 jag lär väl skriva mera senare det vet jag (: Puss<3

!!!!

Idag blir det fest igen som vanligt.. man börjar nog bli van med att jag drar och festar varje helg :P haha
Idag så kommer det ske en hemligeht som endast jag kommer veta om! jag säger inte vad och säger inte till ngn:P my secret:D
Haha imorgon blir det att ta det lugnt tror jag kommer nog vara bakis som in i helvete naajs;)

Har ca 2L vin kvar så jag kan ju dricka mycket;)

Haha nej nu ska jag inte vara sådär;)

Haha fy fan vad jag är uttråkad just nu :P  nej fan nu ska jag nog snart gå till maxi och köpa chili och sen lite annat(:  Btw allt har typ ordnat sig nu men det inns ju vissa små saker som finns där och irriterar än -__- men men nu orkar jag inte skriva blogg längre:D bye bye <333

Då är man PÅ igen;)

SItter och lyssnar på fest musik:P Man blir en aningen taggad;) FEST FEST FEST here i COME;D
 haha jag var lite bakis imorse men inget nu :D

Snart blir det att hoppa in i duschen sen fixa sig sen fest...
I just loove my new life;)

Nej nu orkar jag inte skriva mera ska fixa cola sen ahh :D

bye bye skriver mera sen:D

mjo

jag vet jag skrev för några min sen men iag

hmm krig igeb son vanligt..
på fuýllan oxå...
säger säkert saker sm jag inte mernar men menar iaf det just då.. men kanse inte efter

blir bara så jävla sur.. jag får fan inte vara glad...
alla ska egentluegn försöra ngt

Bajs på alla!
ALLT OCH ALLA KAN TYP DÖÖÖÖÖ
PALLLA  FAAAN HELVETES JÄVLA SKIIT!!!
SKA TYP SUPA SKALLEN AV MIH IMORGON VÄRRE ÖN IDAG
FITTAAA!!!!
JAG TÖNKER INTE NÄMAN NÅGRA NAMN MEN DU VET MYCKET VÄK  OM ATT JAG SNACKAR OIM DIG!!!!
JAG TYCKER DET ÄR SÅ JÄVLA LÅGT ATT GÅ PÅ EN PERSON SOM HAR DRUCKIT DET KAN NÄSTAN INTE ENS BLI VÄRRE?
JAG SAKNAR MIN MAMMA HON ÄR FAN DEN MEST NORMALA MÄNNISKAN PÅ DENNA JORD..
KOMMER FAN BÖRJA GRÅTA SNART...
FAAN VAD ARG OCH LEDSEN JAG ÄR OCH JAG KAN INTE ENS RINGA TILL HENNE:'(



MAMMA KOM HEEEEEM!!!! JAG SAKNAR DIG:(((((

HELA JÄVLA VARÖDEN KAN DRA ÅT HELVETE!!

HEJDÅ !!!

DU FÖRSTÖR BARA FATTAR DU INTE DET????

GODNATT NU SKA JAG ÄTA!!

ah

hgmm jag är hungrig har precis typ kommit hem... hade typ lite kul idag iaf..
inte så lyckat men men... jag sover själv
mamma är i norge
men men n ksa jag äta bajs bajs <3

batw gå på ngn på fyllab... hmm lågt!!
tänk bättre bye bye <3

:O

jag försov mig i morse:O så magnus fick sljutsa mig in till torshälla men jag kom i tid som tur var(:
så ett stort tsck till magnus idag(:

vi var på edvardslund idag och det gick bra filmen funksde dock inte men men(:

sitter hemma hos jojo nu(:

så jag ska vara social med henne nu puss <3

(:

Åhh kul-__-
Jag la upp världens längsta inlägg nyss, tror ni det kom upp? NEj

men men skriver väl lite som jag skrve då(:

Vi är helt klara med projektarbete eller vi har en grej kvar men annars är vi klara nästan vi ska redivosa imorgon sedna så är allt lungt (:

DETTA HÄNDER I MORGON!

* Vakna 9:00
* Fixa i ordning mig
* Ta bussen från mig som går 10:15
* Ta bussen från stan 10:35
* Träffa Madde på bussen
* Träffa Jojo på t-hälla torg
* Äta på hawaii
* Gå till edvarslund
* Redovisa
* Hem till jojo
* Fixa vin
* På väg hem till mig
* Träffa Madde på bussen igen
* Hemma hos mig
* Fixa oss
* Äta tacos
* Kanske förfest
* Festa
* Ta sig hemåt

Jo detta var nog allt som händer imorgon(:
Jag är så jävla taggad på att dricka så att det inte är sant(: Alkohol och jag vi är nog bästavänner:D

Jag har så jävla ont i axeln och nacken :( är behov av massage eller ngt:/ gör skit ont.. är det ngn frivillid:D?
haha :P men det gör verkligen ont :/ det gör ont när jag sitter ligger och står.. tror att det är för att kag har gått runt med min dator  i väskan 2 dagar irad och och att det typ vart alldeles för tungt för mig... Vart är min gentleman som ska ta hand om den -__- haha  nej nu skojar jag bara ^^ men fan jag vill ha en slav eller ngt seriöst då slipper man ju bära saker och allt, det vore lite väl skönt:D haha men fy faan vad jag skulle tycka synd om den människan egentligen:O jag skulle ju typ bli skit lat:O

men men :O

Nu orkar jag inte skriva mera börjar få lite småkramp i fingrarna :O

Jaja hör väl av mig imorgon eller ngt om inte det händer ngt speciellt ikväll(: puss <333


Hejsan!

Nu är jag äntligen hemma ifrån skolan, idag är jag ganska trött och sur så passa er(:

Vi satt med projektarbetet idag och jag fick DAMP! eller vi lättare sagt, ljudet vägrade fungera och fick göra göra om allt och sen tänkte vi att vi skulle spela in eget ljud men det gick inte allt lät  konstigt och allt så vi får ha en tyst film..-___- så får får pausa och förklara och allt! MEN men vi kan inte göra ngt åt det..
Fick även damp på matten idag, jag hatar matte de ämnet borde inte ens existera så jävla onödigt.. jag lär ju inte behöva Y=2X-2 så jävla onödigt det enda jag behöver är nog endast att kunna räkna mediciner och allt.. fan!

SUDDA SUDDA SUDA SUDDA BORT MIN MATTEBOK:D

bajs bajs nu orkar jag nog inte skriva mera är iaf trött så idag blir det en tidig kväll(: natti Natti <3

fy fan!

jag är skit trött, ville egentligen försova mig men jag måste ju lämna in cheken på banken -___- jaja det går ju fort så, så länge man är först(:

har fixat mig lite lätt= satte upp håret;) haha fy fan vem hade trott att allt skulle bli som det är nu (:?
 hoppas min lärare tycker att man krönika duger :(
annars blir jag fan ledsen,,,
jag är typ hjärndöd nu har inge intressant att skriva om.. jaja vi hörs och ses pusshej <33

jag skriver sen i skolan kankse eller när jag kommer hem det beror på när jag kommer hem och så(:

Nu ska jag borsta gaddarna sedan sätt på mig kläderna:D puss hej <3

RSS 2.0